Wkręty do metalu z łbem podkładkowym DIN 967
Ostatnio przeglądane
Wkręt do metalu z łbem podkładkowym z...
Średnica Długość | 3 | 4 | 5 | 6 | 8 |
5 | |||||
6 | |||||
8 | |||||
10 | |||||
12 | |||||
14 | |||||
16 | |||||
18 | |||||
20 | promo | ||||
25 | |||||
30 | |||||
35 | |||||
40 | |||||
45 | |||||
50 |
Nowy produkt
Wkręt do metalu z łbem podkładkowym z wgłęb.krzyż.Combi (H+R) DIN 967 ocynk galw.biały
Podane ceny są cenami za 1 sztukę
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: 2018-06-25
d | M3 | (M3,5) | M4 | M5 | M6 | M8 |
P | 0,5 | 0,6 | 0,7 | 0,8 | 1 | 1,25 |
dk max | 7,5 | 9,0 | 10,0 | 11,5 | 14,5 | 19,0 |
dk min | 6,92 | 8,42 | 9,42 | 10,8 | 13,8 | 18,16 |
k nom.-max | 2,35 | 2,6 | 3,05 | 3,55 | 4,55 | 5,9 |
k min | 2,10 | 2,35 | 2,75 | 3,25 | 4,25 | 5,6 |
c max | 0,8 | 0,9 | 1,1 | 1,35 | 1,8 | 2,2 |
c min | 0,6 | 0,7 | 0,9 | 1,05 | 1,4 | 1,8 |
Wgłębienie krzyżowe | 1 | 2 | 2 | 2 | 3 | 4 |
Ocynk galwaniczny jest jednym z najpopularniejszych sposobów zabezpieczających śruby, nakrętki, podkładki i inne elementy złączne przed korozją. W procesie elektrolizy uzyskuje się warstwę galwaniczną o grubości ok 8-12 um. Im grubsza warstwa ocynku, tym lepsza ochrona elementu. Ocynk galwaniczny charakteryzuje się cienką lecz gładką powierzchnią, która nie sprawia problemów przy nakładaniu lakieru lub farby. W przypadku ocynku galwanicznego ochrona przed korozją jest dużo mniejsza niż ochrona uzyskana w procesie cynkowania ogniowego, lecz z pewnością efekt estetyczny jest nieporównywalnie lepszy.
Zalety ocynku galwanicznego:
O FIRMIE
Ponad 10 lat doświadczenia na rynku hurtowni śrub pozwala nam łączyć bogatą wiedzę teoretyczną z latami wdrażania nowoczesnych technik i materiałów wykorzystywanych do tworzenia naszych wyrobów. Dzięki temu możemy zaoferować Państwu profesjonalne doradztwo techniczne w zakresie wyboru towarów. Więcej informacji
INFORMACJE
DODATKOWE
KONTAKT
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |