stal, ocynk. galw. biały
Ostatnio przeglądane
Podkładka okrągła płaska, karoseryjna...
Średnica Wysokość podkładki | 4,3/1,25 | 5,3/1,25 | 6,4/1,25 | 8,4/1,25 | 8,4/1,5 | 8,4/3 | 10,5/1,5 | 10,5/3 | 13/1,5 |
15 | |||||||||
20 | |||||||||
25 | |||||||||
30 | |||||||||
35 | |||||||||
40 | |||||||||
50 |
Nowy produkt
Podkładka okrągła płaska, karoseryjna stal, ocynk galw. biały
Podane ceny są cenami za 1 sztukę
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: 2018-06-25
Podkładka okrągła płaska karoseryjna, w ocynku galwanicznym białym
dnom | 4,3 | 5,3 | 6,4 | ||||||||
Pod gwint | M4 | M5 | M6 | ||||||||
d1 | 4,3 | 5,3 | 6,4 | ||||||||
d2 | 15 | 20 | 15 | 20 | 25 | 15 | 20 | 25 | 30 | 35 | 40 |
h | 1,25 | 1,25 | 1,25 |
dnom | 8,4 | 10,5 | 13 | ||||||||
Pod gwint | M8 | M10 | M12 | ||||||||
d1 | 8,4 | 10,5 | 13 | ||||||||
d2 | 20 | 25 | 30 | 35 | 40 | 25 | 30 | 35 | 40 | 50 | 40 |
h | 1,5 | 1,5 | 3 | 1,5 |
Ocynk galwaniczny jest jednym z najpopularniejszych sposobów zabezpieczających śruby, nakrętki, podkładki i inne elementy złączne przed korozją. W procesie elektrolizy uzyskuje się warstwę galwaniczną o grubości ok 8-12 um. Im grubsza warstwa ocynku, tym lepsza ochrona elementu. Ocynk galwaniczny charakteryzuje się cienką lecz gładką powierzchnią, która nie sprawia problemów przy nakładaniu lakieru lub farby. W przypadku ocynku galwanicznego ochrona przed korozją jest dużo mniejsza niż ochrona uzyskana w procesie cynkowania ogniowego, lecz z pewnością efekt estetyczny jest nieporównywalnie lepszy.
Zalety ocynku galwanicznego:
O FIRMIE
Ponad 10 lat doświadczenia na rynku hurtowni śrub pozwala nam łączyć bogatą wiedzę teoretyczną z latami wdrażania nowoczesnych technik i materiałów wykorzystywanych do tworzenia naszych wyrobów. Dzięki temu możemy zaoferować Państwu profesjonalne doradztwo techniczne w zakresie wyboru towarów. Więcej informacji
INFORMACJE
DODATKOWE
KONTAKT
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |