Średnica Długość | 2,9 | 3,5 | 4,2 | 4,8 | 5,5 | 6,3 |
6,5 | ||||||
9,5 | ||||||
13 | ||||||
16 | ||||||
19 | ||||||
22 | ||||||
25 | ||||||
32 | ||||||
38 |
Nowy produkt
Wkręt samogwintujący z łbem podkładkowym ząbkowany z wgłęb.krzyż.Combi (H+R) DIN 968 C ocynk galw.biały
Podane ceny są cenami za 1 sztukę
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: 2021-08-20
Wkręt samogwintujący z łbem podkładkowym ząbkowany z wgłębieniem krzyżowym Combi (H+R), wykonany ze stali w ocynku galwanicznym białym, spełniający normę DIN 968 C.
d | ST2,9 | ST3,5 | ST4,2 | ST4,8 | ST5,5 | ST6,3 |
P | 1,1 | 1,3 | 1,4 | 1,6 | 1,8 | 1,8 |
c max | 0,8 | 0,9 | 1,1 | 1,35 | 1,6 | 1,8 |
c min | 0,6 | 0,7 | 0,9 | 1,05 | 1,2 | 1,4 |
dk max | 7,5 | 9 | 10 | 11,5 | 13 | 14,5 |
dk min | 6,92 | 8,42 | 9,42 | 10,8 | 12,3 | 13,8 |
k nom.-max | 2,35 | 2,6 | 3,05 | 3,55 | 3,8 | 4,55 |
k min | 2,10 | 2,35 | 2,75 | 3,25 | 3,5 | 4,25 |
Wgłębienie krzyżowe | 1 | 2 | 2 | 2 | 3 | 3 |
Ocynk galwaniczny jest jednym z najpopularniejszych sposobów zabezpieczających śruby, nakrętki, podkładki i inne elementy złączne przed korozją. W procesie elektrolizy uzyskuje się warstwę galwaniczną o grubości ok 8-12 um. Im grubsza warstwa ocynku, tym lepsza ochrona elementu. Ocynk galwaniczny charakteryzuje się cienką lecz gładką powierzchnią, która nie sprawia problemów przy nakładaniu lakieru lub farby. W przypadku ocynku galwanicznego ochrona przed korozją jest dużo mniejsza niż ochrona uzyskana w procesie cynkowania ogniowego, lecz z pewnością efekt estetyczny jest nieporównywalnie lepszy.
Zalety ocynku galwanicznego:
Ponad 10 lat doświadczenia na rynku hurtowni śrub pozwala nam łączyć bogatą wiedzę teoretyczną z latami wdrażania nowoczesnych technik i materiałów wykorzystywanych do tworzenia naszych wyrobów. Dzięki temu możemy zaoferować Państwu profesjonalne doradztwo techniczne w zakresie wyboru towarów. Więcej informacji
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |