stal nierdzewna A2
Ostatnio przeglądane
Śruba dociskowa bez łba z gniazdem...
Średnica Długość | 2 | 2,5 | 3 | 4 | 5 | 6 | 8 | 10 | 12 | 16 | 20 |
3 | |||||||||||
4 | |||||||||||
5 | |||||||||||
6 | |||||||||||
8 | |||||||||||
10 | |||||||||||
12 | |||||||||||
16 | |||||||||||
20 | |||||||||||
25 | |||||||||||
30 | |||||||||||
35 | |||||||||||
40 | |||||||||||
45 | |||||||||||
50 | |||||||||||
60 | |||||||||||
70 | |||||||||||
80 | |||||||||||
90 | |||||||||||
100 | |||||||||||
120 |
Nowy produkt
Śruba dociskowa bez łba z gniazdem sześciokątnym z czopem walcowym ISO 4028 stal nierdzewna A2
Podane ceny są cenami za 1 sztukę
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: 2018-06-25
Śruba dociskowa bez łba z gniazdem sześciokątnym z czopem walcowym ze stali nierdzewnej, spełniająca normę ISO 4028
Śruby, nakrętki, podkładki oraz inne elementy złączne wykonane ze stali nierdzewnej posiadają znakomite właściwości mechaniczne. Ich elastyczność, twardość i plastyczność zapewniają bardzo wysoką odporność na ścieranie, uderzenia czy uszkodzenia mechaniczne. Elementy złączne ze stali nierdzewnej można używać w niskich oraz wysokich temperaturach nie martwiąc się o zmniejszenie ich wytrzymałości czy pękanie. Śruby ze stali nierdzewnej charakteryzują się wysoką odpornością na działanie ognia. Temperatura pełzania stali nierdzewnej wynosi ok 800°C Wyjątkową cechą stali nierdzewnej jest samoregenerująca się warstwa pasywacyjna, dzięki której stal nierdzewna nabiera wysokiej odporności na korozję).
Właściwości stali nierdzewnej:
O FIRMIE
Ponad 10 lat doświadczenia na rynku hurtowni śrub pozwala nam łączyć bogatą wiedzę teoretyczną z latami wdrażania nowoczesnych technik i materiałów wykorzystywanych do tworzenia naszych wyrobów. Dzięki temu możemy zaoferować Państwu profesjonalne doradztwo techniczne w zakresie wyboru towarów. Więcej informacji
INFORMACJE
DODATKOWE
KONTAKT
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |