M33,5-M61
Średnica Rozmiar | 33,5 (M33) | 36,5 (M36) | 39,5 (M39) | 42,5 (M42) | 45,5 (M45) | 49 (M48) | 53 (M52) | 57 (M56) | 61 (M60) | @ | * |
Wybierz |
Nowy produkt
Podkładka okrągła sprężysta DIN 127 B stal sprężynowa, ocynk galw. biały
Podane ceny są cenami za 1 sztukę
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: 2018-07-03
Podkładka okrągła sprężysta, ze stali sprężynowej, w ocynku galwanicznym białym spełniająca normę DIN 127 B
d nom | 33,5 | 36,5 | 39,5 | 42,5 | 45,5 | 49 | 53 | 57 | 61 |
Pod gwint | M33 | M36 | M39 | M42 | M45 | M48 | M52 | M56 | M60 |
d1 min | 33,5 | 36,5 | 39,5 | 42,5 | 45,5 | 49 | 53 | 57 | 61 |
d1 max | 34,7 | 37,7 | 40,7 | 43,7 | 46,7 | 50,5 | 54,5 | 58,5 | 62,5 |
d2 | 55,2 | 58,2 | 61,2 | 68,2 | 71,2 | 75 | 83 | 87 | 91 |
s nom | 6 | 6 | 6 | 7 | 7 | 7 | 8 | 8 | 8 |
h max | 14,2 | 14,2 | 14,2 | 16,5 | 16,5 | 16,5 | 18,9 | 18,9 | 18,9 |
b | 10,0 | 10,0 | 10,0 | 12,0 | 12,0 | 12,0 | 14,0 | 14,0 | 14,0 |
Ocynk galwaniczny jest jednym z najpopularniejszych sposobów zabezpieczających śruby, nakrętki, podkładki i inne elementy złączne przed korozją. W procesie elektrolizy uzyskuje się warstwę galwaniczną o grubości ok 8-12 um. Im grubsza warstwa ocynku, tym lepsza ochrona elementu. Ocynk galwaniczny charakteryzuje się cienką lecz gładką powierzchnią, która nie sprawia problemów przy nakładaniu lakieru lub farby. W przypadku ocynku galwanicznego ochrona przed korozją jest dużo mniejsza niż ochrona uzyskana w procesie cynkowania ogniowego, lecz z pewnością efekt estetyczny jest nieporównywalnie lepszy.
Zalety ocynku galwanicznego:
O FIRMIE
Ponad 10 lat doświadczenia na rynku hurtowni śrub pozwala nam łączyć bogatą wiedzę teoretyczną z latami wdrażania nowoczesnych technik i materiałów wykorzystywanych do tworzenia naszych wyrobów. Dzięki temu możemy zaoferować Państwu profesjonalne doradztwo techniczne w zakresie wyboru towarów. Więcej informacji
INFORMACJE
DODATKOWE
KONTAKT
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |