M3,2-M10,5

NIE WIESZ JAK
WYBRAC PRODUKT?
ZADZWOŃ:
+48 530 294 294

ocennaswgoogle

Średnica
Rozmiar
2,2(M2)
3,2(M3)/9
4,3(M4)/12
5,3(M5)/15
6,4(M6)/18
8,4(M8)/24
10,5(M10)/30
*
Wybierz
Podkładka okrągła płaska powiększona DIN 9021 stal nierdzewna M3,2-M10,5

Podkładka DIN 9021 Stal Nierdzewna A2 M2,2-M10,5

Nowy produkt

Podkładka okrągła płaska powiększona DIN 9021, ISO 7093 stal nierdzewna A2

Podane ceny są cenami za 1 sztukę

Więcej szczegółów

zł 0.00 brutto

DIN9021
ISO7093
Materiałstal nierdzewna
Skok gwintuzwykły

Podkładka okrągła płaska powiększona ze stali nierdzewnej, spełniająca normy DIN 9021 i ISO 7093

Podkładka DIN 9021 Stal Nierdzewna A2 M2,2-M10,5

Tabela wymiarów nakrętki powiększonej DIN 9021

d nom2,73,23,74,35,36,47,48,410,5
Pod gwintM2,5M3M3,5M4M5M6M7M8M10
d12,73,23,74,35,36,47,48,410,5
d28911121518222430
nom0,80,80,811,21,6222,5
d nom13151720222630*3339
Pod gwintM12M14M16M18M20M24M27M30M36
d1131517202226303339
d23744505660728492110
nom333445568


Śruby, nakrętki, podkładki oraz inne elementy złączne wykonane ze stali nierdzewnej posiadają znakomite właściwości mechaniczne. Ich elastyczność, twardość i plastyczność zapewniają bardzo wysoką odporność na ścieranie, uderzenia czy uszkodzenia mechaniczne. Elementy złączne ze stali nierdzewnej można używać w niskich oraz wysokich temperaturach nie martwiąc się o zmniejszenie ich wytrzymałości czy pękanie. Podkładki
 ze stali nierdzewnej charakteryzują się wysoką odpornością na działanie ognia. Temperatura pełzania stali nierdzewnej wynosi ok 800°C Wyjątkową cechą stali nierdzewnej jest samoregenerująca się warstwa pasywacyjna, dzięki której stal nierdzewna nabiera wysokiej odporności na korozję).


Właściwości stali nierdzewnej:

  • odporność na korozję w środowiskach silnie żrących,
  • odporność na utlenianie i pełzanie w wysokich temperaturach,
  • wytrzymałość i plastyczność w niskich temperaturach,
  • dobre właściwości mechaniczne,
  • łatwość obróbki (tłoczenie, gięcie, kształtowanie hydrodynamiczne, spawanie czy lutowanie.

Produkt dodany do porównania
Zaktualizuj preferencje dotyczące plików cookie