M2,1-M10,2
Średnica Rozmiar | 2,1 (M2) | 2,6 (M2,5) | 3,1 (M3) | 4,1 (M4) | 5,1 (M5) | 6,1 (M6) | 7,1 (M7) | 8,1 (M8) | 10,2 (M10) | 2,3(M2,2) |
Wybierz |
Nowy produkt
Podkładka okrągła sprężysta DIN 127 B stal sprężynowa, ocynk galw. biały
Podane ceny są cenami za 1 sztukę
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Podkładka okrągła sprężysta, ze stali sprężynowej, w ocynku galwanicznym białym spełniająca normę DIN 127 B
d nom | 2,1 | 2,6 | 3,1 | 3,6 | 4,1 | 5,1 | 6,1 | 7,1 | 8,1 | 10,2 |
Pod gwint | M2 | M2,5 | M3 | M3,5 | M4 | M5 | M6 | M7 | M8 | M10 |
d1 min | 2,1 | 2,6 | 3,1 | 3,6 | 4,1 | 5,1 | 6,1 | 7,1 | 8,1 | 10,2 |
d1 max | 2,4 | 2,9 | 3,4 | 3,9 | 4,4 | 5,4 | 6,5 | 7,5 | 8,5 | 10,7 |
d2 | 4,4 | 5,1 | 6,2 | 6,7 | 7,6 | 9,2 | 11,8 | 12,8 | 14,8 | 18,1 |
s nom | 0,5 | 0,6 | 0,8 | 0,8 | 0,9 | 1,2 | 1,6 | 1,6 | 2 | 2,2 |
h max | 1,2 | 1,4 | 1,9 | 1,9 | 2,1 | 2,8 | 3,8 | 3,8 | 4,7 | 5,2 |
b | 0,9 | 1 | 1,3 | 1,3 | 1,5 | 1,8 | 2,5 | 2,5 | 3,0 | 3,5 |
Ocynk galwaniczny jest jednym z najpopularniejszych sposobów zabezpieczających śruby, nakrętki, podkładki i inne elementy złączne przed korozją. W procesie elektrolizy uzyskuje się warstwę galwaniczną o grubości ok 8-12 um. Im grubsza warstwa ocynku, tym lepsza ochrona elementu. Ocynk galwaniczny charakteryzuje się cienką lecz gładką powierzchnią, która nie sprawia problemów przy nakładaniu lakieru lub farby. W przypadku ocynku galwanicznego ochrona przed korozją jest dużo mniejsza niż ochrona uzyskana w procesie cynkowania ogniowego, lecz z pewnością efekt estetyczny jest nieporównywalnie lepszy.
Zalety ocynku galwanicznego:
O FIRMIE
Ponad 10 lat doświadczenia na rynku hurtowni śrub pozwala nam łączyć bogatą wiedzę teoretyczną z latami wdrażania nowoczesnych technik i materiałów wykorzystywanych do tworzenia naszych wyrobów. Dzięki temu możemy zaoferować Państwu profesjonalne doradztwo techniczne w zakresie wyboru towarów. Więcej informacji
INFORMACJE
DODATKOWE
KONTAKT
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |