z gw. na całej długości trzpienia
Średnica Długość | 6 | 8 | 10 | 12 | 16 | 20 |
16 | ||||||
20 | ||||||
25 | ||||||
30 | ||||||
35 | ||||||
40 | ||||||
45 | ||||||
50 | ||||||
55 | ||||||
60 | ||||||
65 | ||||||
70 |
Nowy produkt
Śruba z łbem grzybkowym z podsadzeniem (zamkowe) z gwintem na całej długości trzpienia ISO 8678 kl. 8.8, ocynk galw. biały
Podane ceny są cenami za 1 sztukę
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: 2018-06-25
Śruba z łbem grzybkowym (małym łbem i krótkim podsadzeniem) z podsadzeniem (zamkowa) z gwintem na całej długości trzpienia w ocynku galwanicznym białym, spełniająca normę ISO 8678
Ød nom. | M6 | M8 | M10 | M12 | M16 | M20 |
P | 1 | 1,25 | 1,5 | 1,75 | 2 | 2,5 |
b 1≤125 | 18 | 22 | 26 | 30 | 38 | 46 |
b 125<1≤200 | - | - | - | - | 44 | 55 |
Ød k | 14,2 | 18 | 22,3 | 26,6 | 35 | 43 |
k1 | 3 | 3 | 4 | 4 | 5 | 5 |
k | 3,6 | 4,8 | 5,8 | 6,8 | 8,9 | 10,9 |
s | 6,48 | 8,58 | 10,58 | 12,7 | 16,7 | 20,84 |
Ocynk galwaniczny jest jednym z najpopularniejszych sposobów zabezpieczających śruby, nakrętki, podkładki i inne elementy złączne przed korozją. W procesie elektrolizy uzyskuje się warstwę galwaniczną o grubości ok 8-12 um. Im grubsza warstwa ocynku, tym lepsza ochrona elementu. Ocynk galwaniczny charakteryzuje się cienką lecz gładką powierzchnią, która nie sprawia problemów przy nakładaniu lakieru lub farby. W przypadku ocynku galwanicznego ochrona przed korozją jest dużo mniejsza niż ochrona uzyskana w procesie cynkowania ogniowego, lecz z pewnością efekt estetyczny jest nieporównywalnie lepszy.
Zalety ocynku galwanicznego:
O FIRMIE
Ponad 10 lat doświadczenia na rynku hurtowni śrub pozwala nam łączyć bogatą wiedzę teoretyczną z latami wdrażania nowoczesnych technik i materiałów wykorzystywanych do tworzenia naszych wyrobów. Dzięki temu możemy zaoferować Państwu profesjonalne doradztwo techniczne w zakresie wyboru towarów. Więcej informacji
INFORMACJE
DODATKOWE
KONTAKT
Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”). |